2010. 10. 19.

Idén korábban kezdődik a Karácsony!


Gondolom, mindenkinek szemet szúrt az oldalsávban a szépen csillogó karácsonyfa. Talán idén sokkal többen láthatnak majd élőben is hasonlót, és talán idén ajándék is kerül alá, vagy ünnepi vacsora az asztalra. Ez nagy dolog. Miért? Mert sajnos, még mindig vannak olyan családok, ahol - szegénység, balszerencse, természeti katasztrófa stb.- miatt erre eddig nem, vagy csak csekély mértékben volt lehetőség.
A szeretet építő ereje hatalmas! Eddig 115 blogger igyekezett ezt ismét bebizonyítani. Itt az idő, hogy csatlakozz te is!
Ha úgy érzed, mindened megvan, vagy ha nincs is meg mindened, de úgy gondolod, sokan vannak, akiknek kevesebb van, csatlakozz te is, és segíts! Az összeg nem lényeg, csak az számít, hogy szívesen add. Egy biztos: te is duplán fogsz örülni majd a karácsonyfa alatt.:)

Kíváncsivá tettelek? Gyere nézd meg, hogy miről is beszélek!


A részletek is jönnek hamarosan!

6 megjegyzés:

 1. Szia Poppy!Nagyon jó kezdeményezés ez is!A pénzt milyen számlaszámra lehet utalni?Azt később teszitek közzé?Vagy elkerülte a figyelmemet?

  VálaszTörlés
 2. Nelli, még nem indultunk el, még csak a némi fejleményt hozunk... Hamarosan minden kiderül...

  Ms Poppy, köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 3. Már nagyon várom a részleteket :)

  VálaszTörlés
 4. Nelli, Zsiri: részletek is jönnek hamarosan, már én is alig várom.:) Nagyon örülök a lelkesedéseteknek, csak annyit kérek, még egy kicsit tartsatok ki!

  Szepy: igazán nincs mit, hiszen közös a cél!:)

  VálaszTörlés
 5. Kitartunk!De már nagyon várjuk!:-)

  VálaszTörlés