2010. 10. 25.

Kapni jó!


De adni még jobb!

Az idei Karácsony sok embernek más lesz, mint korábban. Sajnos, rengeteg természeti katasztrófa volt az idén (árvíz, vörösiszap), ami nagyon sok ember életét romba döntötte. Nekik nem csak az álmaikat mosta el az áradat, hanem bizony az egész életüket, annak minden keserves munkájával együtt.

Rajtuk kívül pedig számtalan olyan család van, akik ugyan nem estek áldozatul ilyesfajta katasztrófának, mégis hasonló szenvedések közepette élnek egyik napról a másikra, küzdenek az életben maradásért és a mindennapi betevőért.

Értük fogott össze 115 blogger, a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel karöltve, hogy közös erővel próbáljanak meg segíteni, és másokat is erre buzdítani. Számukra már pénteken elkezdődött a Karácsony!

Szeretném most én is megmutatni a karácsonyi kívánságlistám első helyezettjét:
azt szeretném a leges- legjobban, ha idén Karácsonykor minden éhező vagy sanyarú sorsú gyermek kapna ajándékot, és minden rászoruló családnál kerülne az asztalra étel ezen a szent ünnepen.

Kérlek benneteket, ha úgy érzitek, hogy hasonló helyzetben nektek is jól esne a segítség, támogassátok ezt a jó ügyet! Az adomány összegét mindenki saját maga határozhatja meg, nincs minimum, a lényeg csak az, hogy segítsetek, és próbáljatok meg másokat is erre buzdítani. Így remélhetőleg nem csak az én kívánságom teljesül majd, hanem az övék is.

Mi megtettünk mindent azért, hogy az adakozók duplán örülhessenek a karácsonyfa alatt, ugyanis nem csak a segítség miatti jó érzést kapják majd, hanem egy csodaszép kiadványt is: a Kifőztük újság karácsonyi külön számát, amely karácsonyi recepteket, dekorációs- és ajándékötleteket is tartalmaz, gyönyörű fotókkal illusztrálva.

Az adománygyűjtés menetéről részletesebben itt olvashattok:

http://karacsony.kifoztuk.hu

Segítsünk együtt!

1 megjegyzés:

  1. Én most Neked adom:
    http://azeszter.freeblog.hu/archives/2010/10/26/Mitl_leszek_kreatv/

    VálaszTörlés