2010. 11. 17.

KÉS


KÉS= Kicsi vagyok, Éhes vagyok, Segítsetek Programot a tartósan alultáplált, éhező gyermekek támogatására hozta létre a www.ritakonyhaja.hu üzemeltetője, és szerzője. 2010-ben, Mézes Mikulás néven cukrászok, szakácsok, és gasztro bloggerek segítségével október 23.-án egész napos mézeskalácssütést szervezünk, amiről egy elektronikus könyvet készítünk. A kiadványt 2010. november 1. és 30. között azok a segítő szándékú emberek, és vállalkozások kapják meg, akik minimum 1000 forinttal támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programját! Minden 1000 forinttal egy gyermek egy napi meleg étkeztetését tudjuk támogatni!

A Mézeskalács könyvbe profi mézesbábosok, cukrászok által készített mézeskalács dekorációkat, és azok pontos elkészítését találják majd meg. Az adventi díszek mellett olyan mézeskalács tészta felhasználásával készült süteményeket, desszerteket kapnak ajándékba az adományozók, amelyekkel eddig még nem találkozhattak. A különleges, és kipróbált ünnepi receptekkel új színt varázsolhatnak az Advent, és a karácsony meghitt hangulatába. Ráadásul remek ajándék, és dekorációs ötletekkel lehetnek gazdagabbak!

A könyv 2010. november 1- től lesz elérhető 30- ig.
A befolyt összeggel a GYEA Mindenki Ebédel Program kisgyerekeit támogatjuk. A befolyt összegből meleg ételt, és Mikulás ajándékot biztosít a rászoruló gyerekeknek az alapítvány.

Ha úgy érzitek, van 1000 Forintotok, amit tudtok nélkülözni, segítsetek azoknak, akiknek 1000 Forint sokkal többet jelent! A részleteket itt találjátok.

4 megjegyzés:

  1. Finomságos receptek vannak benne.:-)

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon várom, hogy megkapjam ;)

    VálaszTörlés
  3. Zsiri: csak türelem! Hidd el, megéri a várakozás.:)

    VálaszTörlés